Of u nu vijf medewerkers of vijftig heeft, in beide gevallen is Personeel en Organisatie een intensieve aangelegenheid. In het eerste geval ontbreekt het u mogelijk aan de tijd of de kennis om het beleid goed te structureren. In het tweede geval kan de hoeveelheid werk uw verantwoordelijke P&O’ers al gauw boven het hoofd groeien. Met BoekestijnKester & Partners haalt u alle kennis voor een gestroomlijnd personeelbeleid in huis.

Specialist

Naast het zijn van een verlengstuk van uw eigen P&O-activiteiten kunnen wij ook uw complete P&O-beleid vanaf nul vormgeven. Die inbreng van een specialist kan wel eens heel aantrekkelijk zijn. Werknemers worden mondiger en stellen meer eisen. Met een proactieve aanpak op dit terrein houdt u de beste mensen gemakkelijker aan boord.

Verzuim

Het is geheel aan u hoe ver u wilt gaan in het inschakelen van BoekestijnKester & Partners. Alleen als ondersteuning bij de opzet en de uitvoering van de salarisadministratie? Of wilt u met specialistische ogen kijken naar zaken als ziekteverzuim en het opstellen van een arbomanagementsysteem? Zelfs het complete personeelsmanagement kunt u bij ons onderbrengen.

Het opstellen van uw personeelsbeleid, de werving en selectie van nieuwe medewerkers, het verrichten van mediation of advisering bij ontslag, de Wet verbetering Poortwachter of verzuim- en reïntegratiebeleid: uw ‘persoonlijke’ personeelsadviseur staat voor u klaar.

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak met een van onze P&O-adviseurs, bij ons op kantoor in Rijswijk of bij u op locatie! Wij gaan graag (geheel vrijblijvend) met u in gesprek.