BoekestijnKester en Partners is een full service organisatie voor het midden- en kleinbedrijf in Rijswijk, de regio Haaglanden en ver daarbuiten. Met ruim 35 medewerkers bieden wij onze klanten een breed pakket aan diensten aan op het gebied van accountancy, fiscaal advies, juridisch advies en personeel & organisatie.

Anders dan het traditionele accountantskantoor ondersteunt BoekestijnKester en Partners haar klanten in alle fasen van het ondernemersbestaan. Een accountant of adviseur van BoekestijnKester en Partners weet wat er speelt in het ‘zakelijke’ leven. Hij of zij houdt zich op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn/haar vakgebied. Ook heeft ieder z’n eigen netwerk. Daarmee kunnen wij zo nodig aanvullende kennis in huis halen, soms met slechts een enkel telefoontje.

Daarom staat BoekestijnKester en Partners voor:

Brede aanpak;
Kwaliteit;
Pragmatische instelling.

Wij raden u aan om er zelf ook een telefoontje aan te wagen. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak, waarin u uw verhaal kunt doen. Grote kans dat wij al meedenken,
voordat u er erg in heeft!

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak met een van onze accountants, fiscalisten, juristen of P&O-adviseurs, bij ons op kantoor in Rijswijk of bij u op locatie! Wij gaan graag (geheel vrijblijvend) met u in gesprek.