Continu veranderende wet- en regelgeving. Een dynamische markt met soms onzekere economische perspectieven. Tal van ontwikkelingen en trends die elkaar in rap tempo opvolgen. Allemaal stressfactoren die u kunnen afleiden van het ondernemen. Een geruststellende gedachte is dan dat u dergelijke zaken ook bij BoekestijnKester en Partners ‘over de schutting’ kunt gooien. Zo behoudt u het overzicht en heeft u de zekerheid dat uw zaken tot in detail zijn geregeld.

Goede contacten

De accountants en adviseurs van BoekestijnKester en Partners volgen de actualiteit voor u op de voet. Waar u ook mee in aanraking komt: wij staan voor u klaar. Mocht hierbij aanvullende kennis nodig zijn, dan kunnen we putten uit een sterk netwerk van freelancers, collega-dienstverleners en -adviseurs in de regio. We onderhouden hiertoe goede contacten met notarissen, bankiers, advocaten, mediators en bijvoorbeeld pensioenadviseurs.

Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met:

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) bevordert en bewaakt de kwaliteit van onze beroepsuitoefening.

Register Belastingadviseurs

het Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging vóór en van belastingadviseurs.

Register Payroll Professional

het Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting (NIRPA), verantwoordelijk voor het register van de Register Payroll Professional (RPP).

AFM

de Autoriteit Financiële Markten (AFM), die zorgvuldige financiële dienstverlening bevordert en toeziet op een eerlijke, efficiënte werking van kapitaalmarkten;

De Accountantsgroep

De AccountantsGroep, een netwerk van onafhankelijke accountants, belastingadviseurs en bedrijfsadviseurs.

U kunt er dan ook van op aan dat de kwaliteit bij BoekestijnKester en Partners is gewaarborgd. Ook op de lange termijn. En dat wij u op alle mogelijke bedrijfsfronten kunnen ondersteunen, zelfs in zeer specifieke gevallen.

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak met een van onze accountants, fiscalisten, juristen of P&O-adviseurs, bij ons op kantoor in Rijswijk of bij u op locatie! Wij gaan graag (geheel vrijblijvend) met u in gesprek.