Een ‘zinvolle juridische kennismaking’ is kort maar krachtig wat BoekestijnKester en Partners voor ogen staat. Wij geloven niet in enorme uurtarieven en hoge drempels. Onze juristen vinden het vooral belangrijk dat u zich geholpen weet door onze dienstverlening. Dat gaat verder dan het toekennen van een dossiernaam met klantnummer. Zij beschouwen zichzelf als verlengstuk van uw organisatie, een persoonlijke juridische sparringpartner die u altijd met juridische raad en daad terzijde staat. In goede en in slechte tijden.

Zaak en privé

Een kleine greep uit het juridisch arsenaal: uw bedrijfsopvolging of bedrijfsacquisitie is bij ons in goede handen. Ook leiden wij u veilig langs de juridische klippen van risicovolle transacties en aansprakelijkheidskwesties. Wij verzorgen uw arbeidscontracten of zorgen ervoor dat ontslagzaken niet ontaarden in een gang naar de rechter. Wij adviseren u daar waar zaak en privé elkaar raken, zoals bij het opstellen van huwelijkse voorwaarden, inkomensplanning en of die stamrecht-B.V. nu wel of geen nut heeft. Maar ook bij de minder leuke onderwerpen als echtscheiding en overlijden pakken we de juridische kant met zorg aan.

Concurrerende tarieven

BOEKESTIJNKESTER EN PARTNERS werkt voor bedrijven, instellingen en particulieren en dat tegen aantrekkelijke en concurrerende tarieven. Als juristen zijn we gewend om samen te werken in teams van accountants, fiscalisten en P&O-adviseurs.

Kijk voor meer informatie ook op onze eigen website www.bkpjuristen.nl.