De belastingwetgeving is complex en uitdagend. En tegelijkertijd verandert de fiscus regelmatig de windrichting. Ga er maar aanstaan om de actuele fiscale situatie in beeld te brengen. Belasting betalen moet, maar hoe kunt u fiscaal zó anticiperen dat uw belastingdruk nu en in de toekomst laag blijft?

Alternatieve routes

Als fiscaal adviseur voor uiteenlopende bedrijven, instellingen en particulieren zijn we bij BoekestijnKester en Partners gewend die vragen te beantwoorden. Bovendien kunnen we, met meerdere diensten onder één dak, uw bedrijf vanuit verschillende invalshoeken bekijken. Die veelzijdigheid is belangrijk, want bijna elke beslissing die een ondernemer over zijn bedrijf neemt heeft wel een fiscale consequentie. Die brengen we in kaart. Of, liever nog, op die consequentie lopen we vooruit door al in een vroeg stadium alternatieve routes aan te geven. Creatief maatwerk! Want de toegevoegde waarde van een fiscaal adviseur ligt vooral in het vooruitkijken.

Het gehele fiscale traject

Die fiscaal adviseurs vindt u bij BoekestijnKester en Partners. Bekend met al uw financiële en fiscale wel en wee. Samenwerkend met juridische collega’s en accountants als het nodig is. Over het gehele fiscale traject staan we u bij: belastingaangiften, loonbelasting en sociale zekerheid, de fiscale aspecten van uw vermogensbeheer. Maar ook bij minder alledaagse vraagstukken, zoals de herstructurering van ondernemingen, uw oudedagsvoorziening en erfbelasting.

Kennismaken?

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak met een van onze fiscalisten, bij ons op kantoor in Rijswijk of bij u op locatie! Wij gaan graag (geheel vrijblijvend) met u in gesprek.